Backling

Çevirici

14 Kasım 2009 Cumartesi

postheadericon Hızlı İnternet İstemiyor Muyuz


Hızlı İnternet İstemiyor Muyuz?

Hükümet hızlı interneti yaymaya çalışıyor, vatandaş istemiyor: İşte hızlı internete hayır diyen ülke


Ofcom, geçtiğimiz günlerde yayınladığı son raporunda, İngiliz halkının yaklaşık %22′lik bölümünün yüksek hızlı internet erişimiyle pek de ilgili olmadığını ortaya koydu...Devamını oku...
Ofcom’un CEO’su Ed Richards, London School of Economics’te yaptığı konuşmasında İngiliz hükümetinin var gücüyle tüm ülkeyi internetle donatmaya çalıştığını belirtirken, İngiliz kullanıcıların hemen hepsinin hızlı internetin faydalarıyla ilgili mesaj bombardımanına tutulduğunu vurguladı.
 
Ancak İngiliz yönetiminin tüm bu yaptıkları da yeterli olmamış olacak ki, Ofcom’un yayınlanan son raporu, İngilizlerin hiç de azımsanmayacak bir bölümünün yüksek hızla internete bağlanmaya pek de sıcak bakmadığını ortaya koyuyor. Rapora göre İngilizlerin %40′lık bir kesimi yüksek hızda bir internet bağlantısına sahip değil ve yüksek hızda internet bağlantısı bulunmayan kullanıcıların büyük bir bölümü ya yüksek hızda bir internet erişimini kişisel olarak istemiyor ya da yüksek hızlı internet tarifesine geçecek maddi olanağı kendisinde bulamıyor.

0 yorum:

Bu Yazıyı Paylaş:

Ana sayfa

Bilgisayar

Bilim adamları

İcatlar

İnternet

İzleyiciler

Alexa