Backling

Çevirici

22 Aralık 2009 Salı

postheadericon Mouse Logitech MX


Bir kullanarak edilmiştir Logitech MX1000 Kablosuz şimdi biraz üzerinde 2 yıl fare. Ben kadar genel bir Kablolu fare dönmek isterdim Emin değilim Şimdiye ve seviyorum. MX1000 çok iyi, uzun ücretleri arasında (genellikle 2 hafta kadar çalışma zamanı ile) ve düzgün hareket bana hizmet vermiştir. Şu anda şans MX1000 halefi hakkında bilgi vermeye: yeni şarj edilebilir MX Revolution kablosuz lazer fareyi ..Devamını oku..

postheadericon SpaceX Falcon 1


SpaceX Falcon 1: El Segundo kentinde kurulu SpaceX şirketine ait dünyanın düşük maliyetli roketi Falcon 1'in (Şahin 1) fırlatılma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

postheadericon Kepler Uzay Teleskobu


NASA Kepler Uzay Teleskobu: Kepler, görevi gökadamızdaki diğer yıldızların etrafında dolanan Dünya benzeri karasal gezegenleri bir ışıkölçer yardımı ile araştırma ve algılama amaçlı olarak tasarlanmış bir uzay teleskobu.

postheadericon BMW750i


2009 BMW 7 Serisi: 2009 BMW750i ve büyük kardeşi 750Li, otomotiv teknolojisindeki son trendin örnekleri. 6 silindirli BMW7'de 4,4 litrelik V8 motor var.

postheadericon 2010 Mercedes S400 Hybrid


2010 Mercedes S400 Hybrid: Geleceğin hibridi olan dünyanın ilk seri üretim otomobili. Yeni S400 Hybrid mükemmel bir performans ve ekonominin yanı sıra, düşük karbondioksit emisyonlarıyla öne geçiyor.

postheadericon Gizli priz


Gizli olan priz değil, prize koyduğunuz. Priz görünümündeki bu saklama alanı, değerli eşyaları gizlemek için yapılmış.Siteye bu bilgiyi koyduğumdan beri gizliliği kalmamıştır :)

postheadericon Kaydıraklı bina


postheadericon Ses geçirmeyen pencere


Çift camlar, pimapen, isocam,... vs yeni değil. Bu camlar standart camlara göre hem ısıyı daha iyi koruyorlar hem de sesi daha az geçiriyorlar...Devamını oku..

postheadericon Parlayan golf topu


24 saat golf oynamak isteyenler için.

postheadericon Google'ın e-posta hizmeti Gmail 5 yaşında


Zaman çabuk geçiyor. Başlangıçta sunduğu 1 GB kapasiteyle web posta dünyasını sarsan Google'ın e-posta istemcisi Gmail, 5 yaşına bastı. 5 yıl önce web postaların halini hatırlıyor musunuz?..Devamını oku..

postheadericon Firefox,Internet Explorer'ı geçti


Açık kaynağın destanını yazmaya emin adımlarla devam eden Firefox, Internet Explorer'ı Antarktika'dan sonra ikinci kıtada da geride bıraktı...Devamını oku..

postheadericon Facebook neden kuruldu?


Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in hayatını anlatan kitapta siteyi "daha fazla kız tavlamak için" kurduğu yer alıyor.

Facebook'un kurucusu ve sahibi Mark Zuckerberg. Mark Zuckerberg'in hayatını ve Facebook'un nasıl kurulduğunu anlatan yeni bir kitapta 'Silikon Vadisi'nin genç dahisi için ilginç iddialarda bulunuldu...Devamını oku..

postheadericon Beş dünya daha gerekli


Global Footprint Network araştırma sonucu: İnsanoğlunun kaynakları tüketme ve karbondioksit üretme hızı, doğanın üretme ve soğurabilme hızından yüzde 44 daha fazla...Devamını oku..

postheadericon Facebooktan tartışmalı karar


Facebook Mahremiyet

Üyelerin başlangıçta geçerli olan gizlilik ayarları gevşetilerek üçüncü şahıslar tarafından daha kolay 'bulunabilir' hale getirildi. Elbette sonradan ayar yapılarak saklanmak hala mümkün.

Sosyal ağların lideri konumundaki Facebook, üyelerinin mahremiyetleriyle ilgili ayarları basitleştirerek diğer üyelerin ve üçüncü şahısların üyeyi görme ve profiline ulaşma imkanlarını artırdı...Devamını oku..

postheadericon Küresel ısınmaya çözüm

Küresel ısınmaya 20 çözüm yolu

The Sunday Times Gazetesi 7 Aralık'ta Kopenhag'ta başlayacak İklim Zirvesi öncesi küresel ısınmaya karşı 20 maddelik bir çözüm listesi yayımladı.

postheadericon Kabloların sınırı aşılıyor


Dünyanın en hızlı internet bağlatısını sağlayacak olan yeni fiber optik kabloların kapasitesi sizce ne kadar?

İnternetin hızla geliştiği günümüzde, Türkiye'deki evlerin/ofislerin sahip olduğu bağlantı seçeneklerinin dünya geneline göre ne kadar düşük olduğunun farkındasınızdır...Devamını oku..

postheadericon Internet Explorer'ın hızını 8kat arttırın


Tarayıcı savaşlarında bir hayli geride kalmış IE7 için bir çok olanağı elinize getiren bir eklenti olduğunu biliyor muydunuz?
Uzun bir süredir güçlü bir eklenti hazinesi olan Firefox'a nazaran, IE'nin zayıf kaldığı açık...Devamını oku..

postheadericon Mıknatıs


Demir, nikel, çelik gibi bazı metalleri kendine çeken, bunu da manyetik kutup özelliği sayesinde yapabilen maddeye mıknatıs denmiş..Devamını oku..
21 Aralık 2009 Pazartesi

postheadericon Cep telefonunuz size park yeri bulsun


Cep telefonları artık park yeri de bulabilecek. Peki ama nasıl diyorsanız buyrun.
Park yeri bulma konusunda özürlü sayılan insanların yardımına iphone ve voyager şirketleri koşuyor...Devamını oku..

postheadericon DirectX 11


DirectX 11 konuşulmaya başlamış, hiç olmazsa öyle diyorlar . Microsoft ise bunu 22-23 Temmuz tarihindeki Gamefest (Oyun Teknolojisi) konferansında duyuracakmış. Henüz detaylar bilinmediği için bir şey söyleyemiyorum fakat çoğu ekran kartı henüz DirectX 10 desteği bile vermiyor; ...

postheadericon Hiç durmadan uçan uçak yapmışlar


Tek seferde doldurduğu yakıt ile 5 yıl uçabilen bir uçak yapmış Pentagon. Adını Vulture (Akbaba) koymuş ve askeri amaçlı kullanılacakmış...Devamını oku...

postheadericon XP nasıl lisanslı olur?


Microsoft ne yaptı ne etti lisans olayında korsan kullanıcıları yendi sonunda. Artık korsan xp teknikleri teker teker çatırdamaya başladı. Bir sürü insan para verip lisans keyleri almaya başladı...Devamını oku..

postheadericon İphone için güneş enerjili şarj kılıfı


Bildiğiniz üzere iphone’un şarjının çabuk bitmesi gibi bir problem söz konusu. Ama üzlümeyin çözümü var. Solar Case

Kılıfın içine iphone’unuzu koyuyorsunuz ve hepsi bu kadar. Güneş enerjisini kullanarak bataryayı kendisi dolduruyor...Devamını oku...
Bu Yazıyı Paylaş:

Ana sayfa

Bilgisayar

Bilim adamları

İcatlar

İnternet

İzleyiciler

Alexa