Backling

Çevirici

17 Aralık 2009 Perşembe

postheadericon Nokia E72 beklediğimize değdi


2009′un en popüler iş telefonlarından E71′in halefi, onu aratmayacak gibi görünüyor.
Geçen yılın sonlarında piyasaya çıkan ve hızla en popüler akıllı iş telefonları arasında yerini alan E71’in halefi sonunda Türkiye’ye geldi. Dün İstanbul’daki bir etkinlikle tanıtılan Nokia E72, en az selefi kadar becerikli ve ondan çok daha şık...Devamını oku..

postheadericon Cepten ödeyeceğiz


Önce fotoğraf makinası sonra da bilgisayara dönüşen cep telefonları şimdi de POS cihazı oluyor.’Square’ adlı yeni bir sistem, mobil ödemede yeni bir çağın başlamasına neden olabilir. Sistem, cep telefonunun ses yuvasına takılan küçük bir harici okuyucu cihazdan ve yazılımdan oluşuyor...Devamını oku..

postheadericon Windows 7′nin etkisi


Windows 7′nin etkisi ne kadar oldu?Win 7 çıkalı çok oldu ama etkileri yeni yeni ortaya çıkıyor: Yeni Windows devleri kurtarabildi mi?Dev yatırım ve finans şirketi Goldman Sachs’ın ön görülerine göre 2010 yılında bilişim sektöründeki durgunluk yerini ufak da olsa bir hareketlenmeye bırakacak...Devamını oku..

postheadericon USB belleği MP3 çalar yapın


USB bellekten MP3 player yapmak.Standart bir USB belleği,hep yanınızda olacak bir MP3 çalar haline getiriyoruz: İşte yolu, yordamı.USB MP3 çalarlar oldukça yaygın, USB bellekler de hemen hemen her bilgisayar kullanıcısının sahip olduğu bir cihaz...Devamını oku..

postheadericon Bilgisayar satın alan Windows almak zorunda değil


Mahkemeden Microsoft’a kötü haber…

Bilgisayar satın almak isteyen kullanıcılara, Microsoft’un Windows işletim sistemi yüklü ürünlerin da satılmasına Ankara 1. Tüketici Mahkemesi ‘dur’ dedi...Devamını oku..

postheadericon facebook güzel ve seksi kız profili nasıl bulunuyor?


Sosyal ağlar arasında lider konumda bulunan Facebook, ne yazık ki bir grup kullanıcı tarafından seksi kız bulma platformu olarak algılanıyor...Devamını oku..
16 Aralık 2009 Çarşamba

postheadericon Ligtv'den şifresiz maç izlemek


Ligtv'den yayınlanan maçları internette izlemenin çok kolay bir yöntemi var.justin.tv adlı siteyi ziyaret edenler Türk Telekom tarafından kapandığını göreceklerdir...Devamını oku...

postheadericon Gezegenlerin sayısı


Son keşfedilen gezegenlerle birlikte sayı 400 e dayandı.Samanyolu galaksisinin dışında diğer galaksilerde keşifler sürekli yapılmakta.Bize enyakın galaksi olan andromeda galaksisi ki bize uzaklığı veya yakınlığı 80 milyon ışıkyılıkadar mesafede...Devamını oku..

postheadericon Bilardo tasarım


Bilardo severlere müje! Bu gördüğünüz kanepe istediğiniz zaman bilardo masasına dönüşebiliyor.Evinde yeterli alan bulunmayan kişiler için düşünülüp, tasarlanmış bu kanepe basit bir hareketle eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz, bilardoya dönüşüyor...Devamını oku..

postheadericon Genç odası


Gençlere göre harika mobilya tasarımı.Bu tür bir tasarımı odanıza eklediğinizde kendinizi adeta uzay mekiğinde hissedebilirsiniz.Birbirinden ilginç mobilya tasarımları çok beğeniliyor.

postheadericon Facebook video indir eklentisi


facebook video indirme çok kolay. facebookta izlediğiniz videoları firefox eklentisi ile çok kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Facebooktan videoları indirmeniz için tabi ki öncelikle bilgisayarınıza firefox un kurulu olması gerekir...Devamını oku..
15 Aralık 2009 Salı

postheadericon Facebook nereye koşuyor


Alexa verilerine göre Facebook 2006 yılındaki sürünme döneminden sonra 2007 yılında büyük bir atılım göstererek dünya çapında 7. Türkiye'de ise 2. sıraya yükseldi. Myspace, Orkut, Yonja gibi yaygın sosyal ağlar olmasına rağmen Facebook son zamanlarda görmeye alışmadığımız bir ivme ile yaygınlaştı..Devamını oku..

postheadericon Gizli facebook resimlerini görme


Arkadaşınız olmayan kişilerin gizli facebook profilindeki resimleri görmesi yöntemi bir süre önce tesadüfen farkettiğim bir konuydu. Hem hacker muamelesi görmek istemediğimden hem de ilgili yöntemin teknik bilgiye sahip olmayan kişilerin beceremeyeceği zorlukta olmasından açıklama gereği duymamıştım. Aslında bu problemin çok fazla kullanıcıyı etkileyeceğini de düşünmemiştim...Devamını oku..
Bu Yazıyı Paylaş:

Ana sayfa

Bilgisayar

Bilim adamları

İcatlar

İnternet

İzleyiciler

Alexa