Backling

Çevirici

17 Aralık 2009 Perşembe

postheadericon facebook güzel ve seksi kız profili nasıl bulunuyor?


Sosyal ağlar arasında lider konumda bulunan Facebook, ne yazık ki bir grup kullanıcı tarafından seksi kız bulma platformu olarak algılanıyor...Devamını oku..
Facebook üzerinden bayan profillerini gezen kimi kullanıcılar, hiçbir ortak paydaları olmamalarına rağmen güzel veya seksi gördükleri bayanları arkadaş olarak ekleme eğilimindeler. Seksi kızları bulmak için çeşitli uygulamaları kullanmayı tercih eden veya bir çok facebook grubuna üye olan tabir-i caizse “kadın avcıları” , popüler sosyal ağ üzerinde profil açıp arkadaşları ile iletişim halinde olmak isteyen pek çok kadın için ciddi bir rahatsızlık kaynağı olmayı uzunca bir zamandır sürdürüyor.

Kullanıcı eğilimlerine göre çeşitlilik gösteren seksi kız avcılığı genellikle popüler mekanların (bar veya eğlence klübü gibi) facebook üzerindeki grup veya hayran sayfalarını kullanarak icra ediliyor. Herkesin katılımına açık, onlarca gruba üye olan güzel kız avcısı, üyelerin profillerini gezerek beğendiği kadınlara arkadaşlık öneriyor. Arkadaşlık teklifi kabul edildiğinde ise kullanıcının profiline erişip, profil resimleri bir bir inceleniyor, beğenilen resimlerin altına yorum bırakılıyor.

Bir diğer yöntem ise halihazırda arkadaş listesine eklenmiş kız profilleri üzerinden yeni arkadaşlar keşfetmeyi kapsıyor. Kullanıcı, kendi arkadaşlarının arkadaş listelerini inceleyerek beğendiği kişilere arkadaşlık teklifi gönderiyor.
Bayanların bu durumdan rahatsız olmaları durumunda ise facebook profilleri üzerinde bulunan “şikayet et” segmesini kullanarak durumu ilgili yöneticilere bildirmeleri, şimdilik uygulanabilirliği en yüksek “savunma mekanizması” olarak görünüyor.

0 yorum:

Bu Yazıyı Paylaş:

Ana sayfa

Bilgisayar

Bilim adamları

İcatlar

İnternet

İzleyiciler

Alexa