Blog Archive

Backling

Çevirici

14 Ocak 2010 Perşembe

postheadericon Google index


Google Dünya'nın en iyi arama motoru.Webtasarımcılar google'yi kullanır sitelerini google ye göre ayarlamaya çalışırlar.Sitenizin googlede indexlemesi oldukça önemlidir.Bu bütün sitelerde geçerlidir.İçeriğinizin google de çıkmalıki anahtar kelimelerde siteniz belirlensin ve sitenize ziyaretçiler gelsin ...Devamını oku..
1-Googlede hızlı indexletmek için en önemlisi sitenizin HARITASI ıdır.Eğer Sitenizi hızlı indexletmek istiyor iseniz az 1-2 siteye sitenizin sitemapını backlink olarak vermeniz gerekmektedir tr.

2-Günlük olarak girilen yazılar Sitenize.

Bir 2 20 giriliyor ise tabiki 2 yazı 10 yazı giriliyor ise diğer siteye sitede 2 günde günde. site daha çabuk google tarafından görülmekte ve girilmektedir.

3-sitenizin altına yanına yada bir köşesine sitemapınızın adresini yazmanızdır.

Örnek olarak: http://birsin.net/xmap.html gibi dir.Bu Sitenizi oldukça fazla etkileyecektir.

4-Backlink olayı.

Başka sitelere linkinizi verin.siteniz Hangi Kategoriye ait ise örneğin: teknoloji bu durumda elinizden geldiğince teknoloji, icatlar, buluşlar vb gibi içeriği olan sitelere sitenizin linkini vermeye çalışın.teknoloji Sitenizi, çok ziyaretçi alıyor diye sinema, örgü, dantel, Kadınca, magazin, dizi , dini, şehir, turizm, çiçek vb gibi sitelere geri bağlantı vermek pekte mantıklı olmaz.

0 yorum:

Bu Yazıyı Paylaş:

Ana sayfa

Bilgisayar

Bilim adamları

İcatlar

İnternet

İzleyiciler

Alexa