Blog Archive

Backling

Çevirici

8 Ekim 2009 Perşembe

postheadericon güneş kavanozu


GÜNEŞ KAVANOZU

Sun Jar Güneş enerjisini depolamak. Bu küçük kavanozun tam olarak yaptığı şey de bu.Güneş ışığını gece için stoklayın…Reçel kavanozları reçel saklar..
Güneş Kavanozu - Sun Jar ise güneş ışığını toplar ve saklar ki onu gece de kullanabilelim...Devamını oku...
Peki, bu klasik buzlu camlı kavanoz dizaynındaki harika alet bu işi nasıl yapıyor? Güneş Kavanozu - Sun Jar’ın içinde solar enerji hücresi, şarj edilebilir pil ve de 3 tane enerji tasarruflu LED ampul var. Güneş Kavanozu - Sun Jar güneş ışığını alabileceği bir yere koyulduğunda içindeki solar panel pili şarj ediyor, bu enerji gece olduğunda LED ampulleri yakıyor. Çok basit!

Güneş Kavanozu - Sun Jar ’daki akıllı sensörlar karanlık olduğunda LED ampulleri yakıyor. Ama istendiğinde kavanozun içindeki düğme sayesinde ışığı kapatabilirsiniz.
Modern teknoloji ve o güzel eski moda kavanozların dahice evliliği popüler avant garde designer Tobi Wong tarafında yaratıldı, ve de 2007 yılında İngiltere’de yılın hediyesi ödülünü kazandı.
Güneş Kavanozu - Sun Jar’ın evinizdeki kullanım alanı da çok geniş. Su geçirmez olduğu için bahçenizde kullanabilirsiniz, yumuşak LED ampullerinin verdiği sıcak ışık sayesinde çocuk odalarında gece lambası ya da partileriniz için mood light olarak da kullanabilirsiniz..

Güneş Kavanozu - Sun Jar’ın tamamen şarj olması 3 saat sürer ve bu size 5 saatlik çok hoş bir ışıklandırma sağlar..Boyutlar: 10x10x16 cm

0 yorum:

Bu Yazıyı Paylaş:

Ana sayfa

Bilgisayar

Bilim adamları

İcatlar

İnternet

İzleyiciler

Alexa