Blog Archive

Backling

Çevirici

5 Ekim 2009 Pazartesi

postheadericon LG GD910 JAMES BOND KOLSAATİ


LG GD910 JAMES BOND KOLSAATİ
Bu görüntülü cihaz, pratikte saat olarak görünmesine rağmen herkesin rüyası olabilecek bir telefon.
LG kore ofisi dünyanın ilk 3g hsdpa kol saati telefonunu duyurdu: gd910. Video konferans yapılmasına olanak tanıyan telefonun dokunmatik 1.43" boyunda bir ekrana sahip. 7.2 Mbps HDSPA özelliği ile James Bond gibi saatiniz yardımıyla konuşmak artık gerçek oluyor...Devamını oku...
LG’nin kol saati şeklideki yeni Touch Watch cep telefonu üst seviye teknolojik ürün çizgileriyle dikkat çekiyor. LG bu yeni ürününde, kullanıcıların bu saati her ortamda rahatlıkla kullanmalarını sağlamak için önde gelen saat üreticisi firmaların ürünlerinde kullandığı malzeme ve parçaları tercih etmiş...Devamını oku...
Kol saati şeklindeki LG-GD910 cep telefonu LG’nin CES 2008 Fuarı’nda tanıttığı prototip modelin tamamlanmış hali. Prototip modele göre çeşitli yönleri geliştirilmiş olan LG-GD910 cep telefonu tamamen dokunmatik olarak çalışan bir ekrana, 3G yeteneğine ve görüntü görüşme özelliğine sahip.


LG GD910 Watch cep telefonu sertleştirilmiş cam yüzeyi ve yüksek kalitede metal gövdesi ile sadece 13.9mm incelikte. 3G LG Watch cep telefonu şık olduğu kadar teknolojik olarak da gelişmiş bir ürün. 7.2Mbps 3G HSDPA uyumuyla yüksek hızda veri iletişimine ve entegre kamerasıyla görüntülü konuşmaya olanak tanıyan LG GD910 dünyanın ilk dokunmatik ekranlı cep telefonu olma özelliği taşıyor.


LG, kol saati boyutlarına küçülttüğü cep telefonunda fonksiyonellikten ödün vermeyerek cihazı, yazılı mesaj gönderme, telefon görüşmesi yapma ve zamanı hassas bir şekilde takip etme gibi özelliklere yer vermiş. Tüm bu işlemler LG GD910 Touch Watch kol saati cep telefonunun 3.63cm (1.43 inç) büyüklüğündeki dokunmatik ekranının LG’ye özgü sezgisel kullanım sağlayan Flash arayüzü aracılığıyla yapılıyor. Bluetooth kulaklık setiyle veya bu set olmadan kullanılabilen ses tanıma fonksiyonu arama yapma veya telefon rehberinden arama yapmada kolaylık sağlıyor. Yazılı metinleri okumada kullanılan TTS (Text To Speech) özelliği mesajları ve diğer yazılı bilgileri okuyabiliyor. Stereo Bluetooth kulaklığa ve entegre hoparlöre sahip olan LG GD910 cep telefonunun geniş bir telefon rehberi ve organizasyonları kolaylaştıran ajanda fonksiyonu bulunuyor.
LG, GD910 modeli görüntülü telefonu önümüzdeki ay piyasaya sürecek. Avrupa’daki satışlar Orange firması ile ortak yürütülecek; daha sonra Asya, Orta Avrupa, Avustralya ve Latin Amerika ülkelerinde satışlar devam edecek.

0 yorum:

Bu Yazıyı Paylaş:

Ana sayfa

Bilgisayar

Bilim adamları

İcatlar

İnternet

İzleyiciler

Alexa